nouhaila zoekt een Studio in Leiden

nouhaila zoekt: Een Studio in Leiden

  • Studio
  • Min. 25 m2
  • Vrouw
  • 23 Per direct

Geachte verhuurder,

Ik hoop dat dit bericht u in goede gezondheid bereikt. Graag zou ik mijn interesse willen uiten in het huren van een plekje in de omgeving van Hogeschool Leiden. Als enthousiaste 19-jarige voltijd HBO-student in Enschede, merk ik dat de afstand tussen mijn huidige woonplaats en Leiden steeds vaker een obstakel vormt in mijn dagelijkse routines en studievoortgang.

Het vinden van een geschikte woonplek in Leiden is echter geen eenvoudige opgave en ik ben me ervan bewust dat er vele andere studenten op zoek zijn naar een vergelijkbare situatie. Desondanks hoop ik dat mijn vastberadenheid en motivatie u zullen overtuigen mij te helpen in deze zoektocht. Zodra ik een woonplekje heb gevonden, zal ik gelijk met veel enthousiasme aan het werk gaan om mijn studie en andere verantwoordelijkheden volledig in harmonie te kunnen combineren.

Mijn gedrevenheid en vastberadenheid komen voort uit mijn passie voor mijn studie en de wil om het beste uit mezelf te halen. Ik ben ervan overtuigd dat een huisvesting dicht bij de hogeschool mijn academische prestaties en algemeen welzijn zal versterken. Als harde werker ben ik niet bang om de extra inspanning te leveren die nodig is om huur en andere kosten te kunnen bekostigen. Ik ben vastbesloten om mijn financiƫle verplichtingen na te komen, zodat ik deze nieuwe uitdaging met vertrouwen tegemoet kan gaan.

Graag sta ik open voor contact en ben ik bereid om persoonlijk met u in gesprek te gaan om mijn situatie verder toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Nouhaila Baabou

Algemene informatie: nouhaila
  Vrouw, 19 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars HBO- Rechten (HAVO)