Elise  zoekt een Kamer in Leiden

Elise zoekt: Een Kamer in Leiden

  • Kamer
  • Min. 10 m2
  • Vrouw
  • 19 Per direct

Graag zou ik mij willen voorstellen. Ik ben Elise en ik ben 18 jaar oud en ben vorige week geslaagd voor mijn VWO diploma met het N&G profiel. Volgend jaar zou ik graag Rechtsgeleerdheid studeren aan universiteit Leiden. Helaas is de reisafstand tussen mijn huidige woonplek en de universiteit te lang. Vandaar dat ik zoekende ben naar een kamer in Leiden.

Ik zal eerst wat over mijzelf vertellen. Momenteel woon ik in het prachtige Zuid-Limburg met mijn ouders en twee broertjes. Ik ben een erg sociaal, maar wel een rustig persoon. Ik kan erg genieten van een avondje Netflix, een terrasje pakken, eten met vrienden en een avondje uitgaan. Ik kan erg goed koken en vind ik het ook erg leuk om voor een groep te koken en om samen te eten. Mijn specialiteiten zijn Grieks en pizza carpaccio. Ik ben een erg net en schoon persoon en draag met alle liefde mijn steentje bij aan een schoon en gezellig huis. Daarnaast vind ik het erg fijn als ik er voor mensen kan zijn, dus ben je bij mij altijd welkom voor een praatje en help ik iemand graag uit.

Verder hou ik mij veel bezig met mijn functie als bestuurslid binnen een Stichting(MEP Limburg) die activiteiten organiseert voor jongeren over de Europese Unie. Hier heb ik afgelopen jaar debatactiviteiten en borrels georganiseerd, daarnaast was ik ook begeleider van een groep van 20 jongeren en was ik begeleider op reizen. Hier zal ik komend jaar ook veel tijd mee bezig zijn.

Volgend jaar ben ik van plan om mij te focussen op mijn studie, mijn bestuursfunctie en een nieuw baantje te vinden. Hoe leuk ik het ook vind om uit te gaan, ben ik niet van plan om bij een studentenvereniging te gaan. Toch hoop ik veel nieuwe mensen te leren kennen en een leuke vriendengroep op te kunnen bouwen.

Algemene informatie: Elise
  Vrouw, 19 jaar