Daniela  zoekt een Kamer / Huurwoning / Studio / Appartement in Leiden

Daniela zoekt: Een Kamer / Huurwoning / Studio / Appartement in Leiden

  • Kamer / Huurwoning / Studio / Appartement
  • Min. 30 m2
  • Vrouw
  • 19 Per direct

Hallo!
Mijn naam is Daniela Planteur en ik ben 23 jaar oud. Vanaf september zit ik op Universiteit Leiden om mastercolleges binnen de wetenschappelijke lerarenopleiding (binnen de Neerlandistiek) te volgen. Hiervoor wil ik graag naar Leiden of naar een stad in de buurt van Leiden vertrekken.

Op dit moment ben ik nog tewerkgesteld als student assistent in de letterkunde, maar ik ben van plan om vanaf september in Leiden te werken (bv. op een school of op universiteit). Ik heb vaste maandelijke inkomsten door het verhuren van een huis en beurzen. Maar mijn ouders staan ook garant voor mij.
Naast mijn studie en werk doe ik vrijwilligerswerk bij de kerk in mijn thuisgemeente (Aurich in Duitsland). Verder hou ik van lezen, fietstochten en hardlopen. Wandelen in de natuur, sporten, een museum bezoeken of toneelstukken bekijken, vind ik ook best leuk.

Het liefst zou ik samen met mijn medestudent Alexander Timm naar Leiden vertrekken, omdat hij ook vanaf september op Universiteit Leiden zit. Hij is 25 jaar oud en volgt een Bachelor Geschiedenis en Neerlandistiek. Hij is sportief en houdt van koken.

Wij verheugen ons allebei erop vanaf september in Leiden te studeren en hopen dat wij samen of ook alleen een appartement of kamer vinden.

Alvast bedankt voor de reacties! Ik verheug mij erop van jullie te horen.

Groeten,
Daniela

Algemene informatie: Daniela
  Vrouw, 24 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Master Neerlandistiek (UNIVERSITEIT)