Kayleigh zoekt een Kamer / Studio / Appartement in Leiden

Kayleigh zoekt: Een Kamer / Studio / Appartement in Leiden

  • Kamer / Studio / Appartement
  • Min. 6 m2
  • Vrouw
  • 22 Per direct

Mijn naam is Kayleigh Diepstraten en ik ben 17 jaar oud. Ik ga vanaf september biofarmaceutische wetenschappen studeren in Leiden en ben op zoek naar een kamer/studio. Ik woon momenteel in Limburg en moet te ver reizen om iedere dag op en neer te kunnen gaan, terwijl ik studeer. Dus ben ik op zoek naar een kamer/studio die ik kan huren de periode dat ik in Leiden aan het studeren ben.

Ik ben best sociaal maar vind het ook fijn om me af en toe even terug te kunnen trekken in mijn eigen kamer om me ook op mijn studie te kunnen focussen.
Verder sport ik graag en zou ik dit ook graag in Leiden voor willen zetten. Ik voetbal nu al 13 jaar en ben nog niet van plan om te stoppen ermee en wil in Leiden een team gaan zoeken waar ik bij zou kunnen. Ik vind het ook altijd wel leuk om te bakken, een boek te lezen, film of series te kijken of gewoon gezellig met vrienden te zijn.

Ik hoop een keer kennis met jullie te mogen maken!😁 En mijn telefoonnummer is trouwens 06 21422080, voor als jullie op die manier contact met me willen opnemen. Ik heb ook nog wat foto's van mezelf toegevoegd.

Ik hoor graag van jullie!

Groetjes,
Kayleigh.

Algemene informatie: Kayleigh
  Vrouw, 19 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Biofarmaceutische wetenschappen (UNIVERSITEIT)