Vince zoekt een Huurwoning / Studio / Appartement in Leiden

Vince zoekt: Een Huurwoning / Studio / Appartement in Leiden

  • Huurwoning / Studio / Appartement
  • Min. 25 m2
  • Man
  • 15 Per direct

Ik heet Vince de Graaf en ben 19 jaar oud. Ik kom uit Bloemendaal, waar ik al mijn hele leven woon. Hier woon ik met mijn ouders, zus en een hond. Ik heb in Haarlem op school gezeten. Mijn vader werkt als accountant. Mijn moeder heeft lang als secretaresse gewerkt en is nu zelfstandig ondernemer.
Ik studeer zelf Notarieel Recht in Leiden en heb net mijn eerste jaar afgesloten. Ik vind mijn studie ontzettend leuk en ben er dan ook veel mee bezig. Daarom heb ik ook al mijn vakken gehaald dit jaar.
Daarnaast werk ik als shiftleader van de kassa bij de Albert Heijn, waar ik met veel plezier werk. Hierdoor heb ik al een vast inkomen en alvast veel gespaard. Desondanks zouden mijn ouders ook als garantsteller kunnen staan. Mijn hobby’s zijn tennis, hardlopen en fotograferen. Nu ben ik op zoek naar een eigen plekje in Leiden. Ik heb gekozen om in Leiden te studeren, omdat alles lekker dichtbij elkaar is. De winkels, supermarkten en parken zijn allemaal op loopafstand. Ik ben al van jongs af erg zelfstandig en doe alles graag zelf. Daarom zoek ik echt mijn eigen plekje, waar ik rustig kan studeren en genieten van Leiden.

Algemene informatie: Vince
  Man, 22 jaar